Vergaderen

Het Karmelklooster is een ideale plaats voor (meerdaagse) conferenties, vergaderingen en trainingen, waarvoor u een aangename omgeving zoekt. Er zijn stijlvolle ruimten die plaats bieden aan 2 tot maximaal 150 personen.

Uw trainingsdag of teambuildingsdag in Friesland kan er als volgt uit zien:

We ontvangen uw gasten in de ochtend met een kopje koffie of thee en kruidkoek in de kruisgangen van het klooster, waarna de aanvang van het programma plaatsvindt in de kapel. De prachtige akoestiek en bijzondere setting geven uw dag wellicht nét dat beetje extra.

Daarna is er de mogelijkheid om in groepen te werken, bijvoorbeeld in de voormalige hostiebakkerij, muziekkamer en recreatieruimte. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van de binnentuin en slottuin.

Het uitgebreide lunchbuffet wordt gepresenteerd in de kruisgangen en genuttigd in de refter (voormalige eetzaal van de zusters karmelietessen), bij grotere groepen is het mogelijk om ook in aangrenzende ruimten de lunch te gebruiken.

U kunt de dag op ongedwongen wijze afsluiten met een hapje en een drankje, of uitbreiden met een warm buffet verzorgd door onze kok.

Overnachten is mogelijk tot 32 personen. U slaapt in de originele cellen van de zusters. Voor meer informatie over overnachten, klik hier.

Vergaderingen/ trainingen in kleiner gezelschap

Bent u op zoek naar een sfeervolle locatie voor trainingen of overleg in Noord Nederland? Er zijn in het klooster diverse ruimten geschikt voor 2 tot 22 personen. De mogelijkheden zijn divers, bekijk hier onze arrangementen.

Informatie aanvragen