Rock & Roll in de kloostertuin met Weima & van der Werf

Zomer/tuin concert, zondag 23 augustus (afgelopen)


Na telefonisch overleg met de musici is besloten het concert vanmiddag door te laten gaan.
We hopen nog steeds in de tuin. Bij twijfel rond het weer beslissen we rond 13 uur, bij aankomst van de musici of we het concert buiten spelen of toch, bij dreiging van regen, dat het concert in de kapel plaats vindt op ruime afstand van elkaar.
Dat betekent dat u zich nu niet meer aan kunt melden, omdat we op het maximum aantal bezoekers zitten bij een concert in de kapel.

Zondagmiddag 23 augustus geeft het duo Weima & vd Werf een concert van ruim een uur in de kloostertuin. De muzikanten, die al jaren te gast zijn bij het Karmelklooster, spelen deze middag Rock & Roll-klassiekers van o.a. Elvis, Chuck Berry, Buddy Holly en Jerry Lee Lewis.

Dit spontane duo bezorgt u een onvergetelijke middag!

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.

Datum: 23 augustus 14.30 uur Het klooster is geopend vanaf 13.30 uur

Tijd: 14.30 uur

Entree: € 20,- incl. 1x koffie/thee bij ontvangst

 

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in augustus