Tuin en zomerconcert Apollo Ensemble

Zomer/tuin concert, donderdag 13 augustus


Deze week gaat de Apollo Zomeracademie van start in het Karmelklooster. De musici van het Apollo Ensemble keren jaarlijks een week terug naar het klooster om samen te musiceren.

Het Apollo Ensemble is een unieke groep. Het speelt ‘oude muziek’ maar is zelf springlevend en weet van ieder programma een waar feestje te maken. Het ensemble speelt intieme kamermuziek, duo’s, trio’s en kwartetbezetting, maar ook in groter formaat, zoals het driejarige project rond Brockes Passies van Händel, Telemann en Bach met acht zangers en instrumentaal ensemble en symfonieën van Haydn, Mozart en Beethoven.

Programma en bezetting volgt t.z.t.

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.

Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.

Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.

Datum: donderdagavond 13 augustus 2020

Tijd: 20.00 uur. Het klooster is vanaf 19.00 uur geopend.

Entree: € 20,- inclusief 1x koffie/thee

 

Aanvang

Donderdag 13 augustus van 20:00 tot 21:15

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in augustus