Tuinconcert Kentucky Snake Oil

Zomer/tuin concert, donderdag 20 augustus (afgelopen)

 

Kentucky Snake Oil

Swingende fiddle, spetterende banjo, meerstemmige zang en een ritme waarbij je niet kunt blijven stil zitten: Kentucky Snake Oil brengt een energieke mix van Bluegrass, Country en Amerikaanse folkmuziek. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die ondermeer bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.

Mario Kramer - zang, gitaar

Sebastian L. Meijer – fiddle, zang

Douwe Dijkstra - contrabas, zang

Wander van Duin - banjo, mandoline, dobro, zang

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.

Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.

Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.

Datum: donderdagavond 20 augustus 2020

Tijd: 20.00 uur. Het klooster is geopend vanaf 19.00 uur

Entree is € 17,50 inclusief 1x koffie/thee

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in augustus