Zomerconcert JustUs m.m.v. Justus Werle & Hans Visser

Zomer/tuin concert, zondag 30 augustus

Begeleid door veelzijdig pianist Hans Visser zingt Justus Werle een keur aan stemmige –  Nederlandse, Engelse en Franse –  ballads en chansons. Hans heeft in diverse genres, settings en bands zijn sporen verdiend op alle toetsen : piano,(Hammond)orgel en keyboards. Met klassiekers van Ramses Shaffy, Frank Sinatra, Bob Dylan, Wim Sonneveld, Elton John, Herman van Veen, Beatles, Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Boudewijn de Groot, Frans Halsema etc. weten Hans en Justus de gevoelige snaar bij hun publiek te raken.

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.

Datum: zondagmiddag 30 augustus 2020

Tijd: 14.30 uur. Het klooster is vanaf 13.30 uur geopend.

Entree: € 20,- incl. 1x koffie/thee

Aanvang

Zondag 30 augustus van 14:30 tot 15:45

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in augustus