Zomerconcert Piter Wilkens

Zomer/tuin concert, donderdag 6 augustus (afgelopen)

Donderdagavond brengt Piter in de tuin van het Karmelklooster een mix van zijn bekendste liedjes, nieuw materiaal en vertaalde songs van o.a. Leonard Cohen, Elvis Presley, Christy Moore en Cornelis Vreeswijk.
In 2010 werd hem de prestigieuze Bernlef priis, de belangrijkste muziekprijs in Friesland, door gedeputeerde van cultuur Jannewietske de Vries uit naam van de provincie overhandigd. Zij noemde hem ‘de stim fan Fryslân’. In het juryrapport sprak men o.a. van ‘pionier van de Friese popmuziek’ en ‘ambassadeur voor de Friese (muziek)cultuur’.
Na meer dan veertig jaar is Piter Wilkens een geliefd en gelauwerd artiest in Friesland, maar speelt herhaaldelijk in de rest van Nederland en in het buitenland met Friestalig repertoire.

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Na afloop is er gelegenheid om nog een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.
Van harte welkom!

Datum: donderdagavond 6 augustus 2020

Tijd: 20.00 uur. Het klooster is geopend vanaf 19.00 uur.

Entree: € 20,-  incl. concert, 1x koffie of thee bij ontvangst.

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in augustus