Zomerconcert Gerrit Breteler & Peter van der Zwaag

Zomer/tuin concert, zondag 25 juli (afgelopen)

Het concert van Gerrit Breteler  en Peter van der Zwaag zal plaatsvinden in de grote slottuin aan de achterzijde van het klooster.

U bent van harte welkom!

Gerrit en Peter zijn mensen van de verbinding.
U hebt een mooie middag in hun gezelschap.
Geboren in Enschede (1954) komt Gerrit met zijn Twentse vader en Friese moeder als 13-jarige jongen in 1967 naar Friesland. Hoewel geen geboren Fries, beheerst Gerrit de Friese taal perfect.
Al op jonge leeftijd voelt hij zich aangetrokken tot de beeldende kunst en hij ontwikkelt zich tot een veelzijdig kunstenaar.
Zijn grote scheppingsdrang beperkt zich niet alleen tot het schilderen, hij uit zich ook graag in muziek, zang, gedichten en het schrijven van toneelstukken.
Het platteland ervaart hij als een onuitputtelijke bron van inspiratie. Zijn zorg om het behoud van het Friese platteland is een wederkerend thema in zijn werk.

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Er is gelegenheidom van koffie/thee, een taartje of een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.
Van harte welkom!

Datum: 25 juli 2021

Tijd: 14.00 uur. Het klooster is geopend vanaf 13.00 uur

Entree: € 20,-  incl. concert, de tentoonstelling Huidhonger en bezichtiging Karmelklooster. Het klooster vanaf 13.00 uur geopend.

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in juli