Zomerconcert JustUs m.m.v. Justus Werle & Hans Visser

Zomer/tuin concert, zondag 11 juli (afgelopen)

Begeleid door veelzijdig pianist Hans Visser zingt Justus Werle een keur aan stemmige –  Nederlandse, Engelse en Franse –  ballads en chansons. Hans heeft in diverse genres, settings en bands zijn sporen verdiend op alle toetsen : piano,(Hammond)orgel en keyboards. Met klassiekers van Ramses Shaffy, Frank Sinatra, Bob Dylan, Wim Sonneveld, Elton John, Herman van Veen, Beatles, Charles Aznavour, Gilbert Bécaud, Boudewijn de Groot, Frans Halsema etc. weten Hans en Justus de gevoelige snaar bij hun publiek te raken.

Met niemand minder dan de Grande Dame van het Nederlands chanson, de onlangs overleden Liesbeth List, werd sinds 2007 samengewerkt. Dit resulteerde onder meer in diverse gezamenlijke optredens met haar en de dubbel CD Let me take you back. Zie/hoor justusmusic.nl

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Er is gelegenheid om  van koffie/thee, een taartje of een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.

Datum: zondagmiddag 11 juli 2021

Tijd: 14.00 uur. Het klooster is vanaf 13.00 uur geopend.

Entree: € 20,- incl. concert, tentoonstelling huidhonger en bezichtiging van het klooster.

 

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in juli