Zomerconcert Piter Wilkens

Zomer/tuin concert, zondag 18 juli (afgelopen)

Het concert van Piter Wilkens is uitverkocht. We kunnen maximaal 60 gasten aannemen omdat we er rekening mee moeten houden dat het concert bij minder mooi weer in de kapel plaats vindt, In deze ruimte kunnen we vanwege de Corona maatregelen slechts 60 bezoekers toelaten.

Mocht het komende zondag mooi weer zijn, dan is het concert in de tuin en kunnen er veel meer gasten toegelaten worden in de open lucht. Kortom, als het zondag mooi weer is bent u alsnog van harte welkom bij het concert van Piter Wilkens in de slottuin.

Piter brengt in de tuin van het Karmelklooster een mix van zijn bekendste liedjes, nieuw materiaal en vertaalde songs van o.a. Leonard Cohen, Elvis Presley, Christy Moore en Cornelis Vreeswijk.
In 2010 werd hem de prestigieuze Bernlef priis, de belangrijkste muziekprijs in Friesland, door gedeputeerde van cultuur Jannewietske de Vries uit naam van de provincie overhandigd. Zij noemde hem ‘de stim fan Fryslân’. In het juryrapport sprak men o.a. van ‘pionier van de Friese popmuziek’ en ‘ambassadeur voor de Friese (muziek)cultuur’.
Na meer dan veertig jaar is Piter Wilkens een geliefd en gelauwerd artiest in Friesland, maar speelt herhaaldelijk in de rest van Nederland en in het buitenland met Friestalig repertoire.

Nodig u van harte uit dit concert bij te wonen.
Er is gelegenheid om van koffie/thee, een taartje en een drankje te genieten in de prachtige kloostertuin.
Het is een openlucht concert. Neemt u voor de zekerheid iets warms mee. Bij twijfel vanwege de weersomstandigheden nemen we op de dag zelf, in overleg met de musici, de beslissing of een concert door kan gaan. Is soms ook mede afhankelijk van de te gebruiken instrumenten. Kijkt u dan op de dag zelf op onze website voor meer informatie.
Van harte welkom!

Datum: zondag 18 juli 2021

Tijd: 14.00 uur. Het klooster is geopend vanaf 13.00 uur.

Entree: € 20,-  incl. concert, de tentoonstelling Huidhonger en bezichtiging van het klooster.

Meld u aan

Bekijk meer zomer/tuin concerten, evenementen in juli