Kapel van het Karmelkloosterglas-in-lood ramen in de kapelVoorzijde Karmelklooster

Vacature medewerker gastvrouw/gastheer

Bedrijfsprofiel

Vanaf 1993 is het Karmelklooster in Drachten een unieke locatie in Friesland voor een vergadering van 2 tot 150 personen, het vieren van een jubileum of verjaardag, een huwelijk, rondleiding of high tea, overnachten met een groep of een rouwplechtigheid. Het is een klein bedrijf met 7 medewerkers. Tot 6 augustus 1993 was het Karmelklooster in gebruik als klooster van de ongeschoeide Karmelietessen.

 

Wat zoeken we?

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een

Gastvrouw / Gastheer

We verwachten van onze nieuwe college de kracht zich snel en makkelijk aan te passen aan wijzigende omstandigheden. Daarnaast vinden we klantgericht en efficiënt zijn zeer belangrijk. We zoeken iemand die bereid is om op wisselende tijden te werken en ook regelmatig in de avonden en het weekend. 

 

Wie ben jij?

·         Je bent representatief en hebt een gastgerichte instelling

·         Je kunt zowel in teamverband als zelfstandig werken

·         Je hebt ervaring in de horeca

·         Je bent flexibel inzetbaar

·         Je bent woonachtig in Drachten of woont binnen een straal van 2 km van het Karmelklooster

 

Wat bieden we?

We bieden een afwisselende functie op een prachtige locatie. Je werkt in een toegewijd en hecht team. Het gaat om een contract voor bepaalde tijd en op oproepbasis. De werkdagen en werktijden zijn wisselend en in overleg. Gemiddeld zal het om 10 uur per week gaan.

 

Interesse?

Graag ontvangen wij vóór 19 juni 2020 je sollicitatie voor de vacature van Gastheer/gastvrouw inclusief CV per mail, gericht aan mevrouw A. Kenter, via info@karmelklooster.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.