Leeskamer KarmelkloosterVergaderen in FrieslandHostie

Vergaderen

Karmelklooster Drachten,  ook voor u bewaard!

Vergaderen in Drachten, Friesland. Het Karmelklooster in Drachten is een mooie plek voor een inspirerende training of vergadering. Uw meeting, viering, overleg of conferentie krijgt allure in dit huis met karakter.

Gebouw met sfeer..
een verrassend intieme atmosfeer, door de kruisgangen en doorkijkjes naar de tuinen. Het Karmelklooster staat op de lijst voor jonge monumenten en is finalist bij ’t Moaiste fan Fryslân 2018!

10 aangename vergaderruimten
voor 2 tot 140 personen, waar u in alle rust kunt vergaderen! Elke ruimte heeft direct daglicht, veelal met uitzicht op de tuinen. U vergadert in originele ruimten zoals de hostiebakkerij of de muziekkamer. De prachtige tuinen bieden een mogelijkheid voor een wandeling in de pauze, maar zijn ook ideaal voor het werken in kleine groepen.

Moderne beamers
Er zijn goede Epson beamers aanwezig in kleine zalen. De kapel is recent voorzien van een riant scherm inclusief nieuwe beamer die het scherm van achter belicht. Zo maken we optimaal gebruik van de ruimte! Uiteraard kunt u kosteloos gebruik maken van ons wifi- netwerk.

Nieuwe energie! Goede verzorging van de innerlijke mens
We werken met verse producten. Brood komt bij de warme bakker vandaan en gebak bij de Drachtster Banketbakker Boonstra. U krijgt echte DE koffie en bij het diner gebruikt onze kok zoveel mogelijk groenten uit eigen tuin.
mogelijkheden: koffie/thee met iets lekkers, lunch, aangeklede borrel, diner, ontbijt

Overnachtingsmogelijkheden

Er zijn 18 eenpersoons- en 7 tweepersoonskamers, beoordeeld met 5 sterren door de Nationale Classificatie Groepsaccommodatie

Goede ligging
Een centrale plek in Noord Nederland, vlakbij uitvalswegen A7, waar u vrij kunt parkeren

Voor een goede prijs!
Acht uurs-arrangement vanaf € 33,50 per persoon. Bekijk via deze link meer arrangementen.

Informatie aanvragen